LED PUTKET (T8 ja T5)

Tehokkaat T8 ja T5 Led putket vaativaankin käyttöön!
Korvaa vanhat loisteputket nyt ympäristöystävällisillä/kierrätettävillä Led putkilla ja säästä sähkönkulutuksessa jopa 60%.

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Premium- (140 lm/W ja 160lm/W) ja Basic (100lm/W)-putkivaihtoehdot käyttökohteesta riippuen.
Basic LED -putkilla on 3 vuoden takuu ja Premium -putkilla 5 vuoden takuu.
Varastotuotteemme ovat kaikki neutraalinvalkoisia 4000K.
Led putket eivät ole himmennettäviä.
Tuotteet ovat CE/RoHS hyväksyttyjä.
Jos varastotuotteemme ei suoraan sovellu, niin kysy tarvittaessa tarjous muista vaihtoehdoista.

Käyttökohteet:
Toimistot, hallit, varastot, parkkihallit, autotallit, muut julkiset tilat, kotiin.

LED putki PREMIUM on tarkoitettu pääasiassa teollisuuskäyttöön joissa valaisinkorkeus yleensä n. 5 metriä. Premium -putken tekniikka ja itse ledit ovat laadultaan hyvin korkeatasoisia. Siksi Premium putket kestävät enemmän pitkäkestoista polttamista.
LED putki BASIC on enemmän pienempään ja satunnaiseen käyttöön soveltuva LED putki. Se sopii paremmin kodin käyttöön, julkisiin tiloihin, autotalleihin ja varastoihin, joissa ei tarvitse jatkuvasti polttaa valoja ja joissa valaisinkorkeus on n.3 metriä. LED putki BASIC sopii myös moderniin sisustukseen.

ASENNUS:
HUOM! NÄMÄ T8 – LED PUTKET SOVELTUVAT VAIN MAGNEETTISELLA KURISTIMELLA OLEVIIN KOHTEISIIN, JOISSA ON ENTUUDESTAAN VANHANMALLINEN SYTYTIN. SYTYTIN ON POISTETTAVA ENNEN LED PUTKEN ASENNUSTA JA KORVATTAVA PUTKEN MUKANA TULEVALLA LED SYTYTTIMELLÄ!!! NÄMÄ PUTKET EIVÄT SIIS SOVELLU SUORAAN ELEKTRONISELLA KURISTIMELLA OLEVIIN MALLEIHIN VAAN VAATII SIINÄ TAPAUKSESSA KYTKENTÖJEN TARKASTUKSEN/-MUUTOKSEN PÄTEVÄN SÄHKÖASENTAJAN TOIMESTA!! TARJOAMME PYYDETTÄESSÄ LED PUTKIA, JOTKA SOVELTUVAT SUORAAN MYÖS ELEKTRONISELLA KURISTIMELLA TOIMIVIIN MALLEIHIN!

T5- Led putket käyvät suoraan ja ainoastaan elektronisiin malleihin ja ne on helppo asentaa sisäänrakennetun kuristimen ansiosta.

Näytetään 1–16 / 20 tuloksesta

TOP